SEG DAG!

Hej på er!
dagen har varit riktigt seg, har inte pallat ett skit. hade några stunder då jag blev trött flummig och tiden flög men annars är jag bara trött, efter skolan åkte jag,katja och kajsa till stinsen vi fikade senare åkte katja hem och jag å kajsa träffade oscar w, han skulle klippa sig så vi gick runt i stinsen så länge:P han vart inte nöjd men det såg bra ut haha:p aja, sitter hemma och som sakt är trött... ska alltså soooooovaXD
byeeezzz<3

Sitter hemmaaaaXD

Hej allihopa!
jag sitter hemma, chillar lite. läser michaelas blogg typ varje dag nu! det som hände i lördas är ju sjukt sorligt och ifall man läser hennes blogg får man reda på vad som hände.
aja, skolan var sååå seeeg. var riktigt trött och pallade inget. hade so prov som jag  tror gick bra:P men inte vet jag!
jag är inte så specietl taggad för att skriva, har liksom ingen lust men jaja. min mobil har ingen sladd längre och jag är suuuuur, för vill verkligen ladda upp nya bilder:(.
kom på att det var länge sen ni fick se celeb mode, so its comming höhö!

sno-kandisstilen-lauren-conrad.JPG

Sno Lauren conrad sin stil med svart Whyred klänning från Nelly (769 sek), cashmere cardigan från Shopbop($294), väska från Bianco (300 sek), stora solglasögon från Lindex (69,50 sek) och flip-flops från La Redoute (229 sek).

Tips: Anmäl dig till Lindex sitt nyhetsbrev och få 50 kr i rabatt nästa gång du handlar på Lindex online. Klicka här! 


I SKOLAN!

Hallööö,
sitter i skolan med min vän johanna. vi ska egentligen jobba men ingen av oss palla, vi ska nog dra snart höhö! jag har inget och göra, chillar i biblioteket:P. men ska dra byebye

Kan inte sova!!

Det är mennigslöst att ens försöka sova... jag tänker så mycket på en massa, sånt här händer bara inte! inte tillsånna som jag känner. asså... är sjukt trött men vågar inte sova. jag tänker bara på hemska saker:SS. ska tvätta ansiktet och kolla på tv.

VILA I FRID

EN TJEJ BLEV SJUKT SUR SÅ TAR BORT ALLT.


ASSÅ HELT HELT HEEEEELT SJUUUKT:o


SPELAR GRYMMT BRA!!


KONSERT!!!

Hallååå alla glada vänner!
idag har jag varit på konsert och sjungit med 9:orna. det var inte så lyckat men det gick väl bra. jag kom lite senare än alla och hade ingen tid at värma upp min röst, jag liksom sjöng så väl jag kunde:S:P aja, jag skulle oxå presentera en låt och vart grymmt nervo att jag läste lite fel, men who give´s a shit:P. efter det var det fika och alla gick ut för att ta det lungt och fika. jag och katja var föräldrar lösa så båda tyckte att vi skulle tagga mot staan:D vi gick runt och gjorde inget:P vi var så trötta både två att vi var tysta halva tiden. men efter ett tag blev vi på bätre humör och typ lekte med folk:P. på vägen hem stötte vi på lindgren och hans familj:P vi drev lite med honom och sen drog alla heeem:P. så nu sitter jag här, trött i benen och orkar ingenting förutom äta. är såååå hungrig. har bara ätet en vindruva och glass på hela dagen:S diet men inte med flit. jaja.
ska taggish nu ... ni får ha det bra puss å hej!

DAGENS GRILL PARTYYY!!!

Hejsäään allaa:)
jag är glad och nöjd med dagen, hade grill party med massa vänner, det var sjukt kul. men är tröttish och behöver sooovish. byebye

HATA RYTMUUUUS!!!

Hej på er!
jag var på ett väldigt bra humör tills jag fick min kod till gymnasieintagningen, omg vad jag är lessen. mitt första val gick åt helvete. fick freaking 50 poäng. är det ens normalt:/ man är ju grymt dålig på att sjunga dåå, är jag dålig på att sjunga eller? faaan va ledsen jag är. jag blev inte glad för det andra valen heller. vet ju inte om jag kommer in.
för att ändra på humöret så ska jag berätta om dagen. har varit stressad hela dagen, tänkt så mycket på nationella prov imorron, matte. jag suuuger på matte. hoppas jag klarar mig. verkligen. och det var inte så nice, men jag var med katja typ hela skol dagen och hon får mig typ alltid å garva, så hon piggade up mig som vanligt:P. på vägen hem gick jag ocg såg en man med 5 små valpar som går runt utan för mitt hus:P asså så himla söta att jag tog väldigt många bilder:P. chek them out !
ska taggish och plugga skiten ur mig nuuu:)
( sorry hittade inte kameran:S)

SHJUUUUUUUK:(

Hej på er, ni alla kanske sitter nu i era klassrum och har lektion medans jag sitter här hemma och chillar , HAHA... verkligen inte, är nämligen sjuk:(jag visste till och med att jag skulle bli det sen igår, mådde illa i fredas och var ute barfota i två timmar igår, i saw it comming:P. jag vaknade vid sex som vanligt, skulle till skolan men sen så blev jag sjukt yr och klarade inte ens av och stå, så ja... stanna hemma var bäst.jag kollade lite på tv och sov på soffan, drack te och sen gick jag och dusha, blev precis färdig. jag badade kanske i 2 timmar, jag driver inte:O jag tog med mig hela youthful essence och gjorde mitt egna spa, är så len nu och min hud kan andas känns det som:P. det är verkligen grymt skönt. jag shoppar mycket från tv shop:P. har youthful essence,proactive och sheercover. haha de är bra grejer:P.
ska nu gå och äta:) byebye

Ögon cräm, tar bort porer och svarta ringar plus påsar.

hela grejen:P.

9:ornaaaaaaa



båda klasserna:)

Långt inlägg:D

Hejsan :)
eftersom jag berättat så kort vad som hänt det senaste dagarna, har jag tänkt och berätta längre:P.
i fredags spelade vi in vår skiva, eller blev klara med den vid kanske 12 tiden:) jag och kajsa drog till johnna där vi kom på hur man kan börja grooov garva för ingen anledning:P vi log på ryggen på golvet och typ började garva:P det är så jävla kul haha, jag och kajsa garvade säkert i kanske en kvart. i alla fall, jag och kajsa gick senare till stinsen där vi provade på en massa balklänningar ( SOM NU ÄR SLUT:O) och vi drack äcklig espesso:S sjuukt gross. efter det cyklade vi hem till kajsa då vi grillade fisk och hoppade på studsmattan :P haha vi var ju helt sjuka i huvudet:P. sed drog vi till philip berättade att vi skulle till stinsen och mötte honom och lytte där. jag mådde riktigt illa då så jag drog hem vid tio:P dom stannade där längre:P. igår var jag i stinsen med syrran, hon fixade sina naglar och jag kollade om min klänning var kvar, vilket den inte var:( skulle precis köpa den och skit jäveln innan mig köpt den:( men som tur hittade jag en ny på nelly . se, fast den är svart och det kanske man inte vill ha på sin bal:/ aja. efter det mötte jag johanna r och vi drog hem till kajsa, på vägen träffade jag  karin och vi snackade en heldel:P aja, som sakt så var vi hos kajsa och vi kollade på film, folk kom senare på kvällen och det var mysigt. så vid 12 tiden åkte jag hem med rydgård. så nu sitter jag här och ska snart träffa katja. på kvällen händer inget alltså:P det är söndag och imorrn äre skooola:P
nu ska jag kolla på kyle xy, byebye:)<3

Johanna rydgård, när vi åt bullar som fick mig och må illa ahahaha:D

Kajsa i stinse(suddig bild)

film kväll hos kajsa:P

Min outfit igår:D
Kofta från H&M
tubtop, var en klänning från gina, klippte den och.
bälte från lindex
jeans från lindex
arm band från H&M och singapor.

Hår, med volym:D

Hoss kajsa f<33

Hejsan allihopa!
igår var dagen helt sjuk:P jag var med klasserna och spelade en skiva på morgonen och senare stack jag och kajsa hem till johanna:)  vi hade grymt kul där och sen drog jag och kajsa hem till henne:) vi åt grillad fisk, mummsiii:D efter det drog vi till stinsen, träffade lytte och philip chillade sen drog jag hem och mådee skiit illa hahahahXD sjuk dag:P. ikväll blire något liknande bara att kajsa ska ha en liten fekke hä:P ff höhöh. folk kommer senare och vi kommer ha grymt kul, ska gå nu och chilla med mina flickor::) 
ciao baby!!!


TILLBAKA FRÅN MÖTET:D

Halloj!
var nyss på möte för klassens resa, det var långtråkigt:P men vi kom på en massa bra ideér som kommer överaska allihopa:P. mer finns inte och säga förutom att jag hittat  min bal klänning:D woooohooooo. den finns på nelly.se.... i will not avslöja moooooooooore:P
ciao bellas!

Min nokia babyy!!

Jag och kajsa:P igååår:D

Jag igår:D

idag, jag:P

halv bild höhö<33

SHIET VA MIN STATESTIK HÖJDES NYSS:o

Hej igeen:D, ville bara berätta en sak som hänt, fick reda på att jag fick 320 poäng på kulturama sång. alltså måååste jag bara komma in, är så stressad och orolig att jaginte kommer in, men jaja. det ända som oroar mig är egentligen viilket gymnasium jag vill gå i:/ vill så hemskt gärna börja på kulturama musikal, men samtidigt vill jag börja rytmus. aja, vi får see:P
vid 7 tiden ska jag till stinsen å träffa lydiam,katja och michaela, vi ska snacka om resan för klassen typ. det blir oxå svårt att ta hand om:S fan ska man göra i malmö liksom:O? ifall vi nu ens ska dit. vare danmark el malmö:O???
whatever, ni hör av mig senare pöss<3

sno-stilen-paris-hilton.JPG

Sno sommar-stilen av Paris med caridgan från Topshop (£28), cityshorts från H&M (198 sek), Miss Sixty bälte från Asos (625 sek), ballerinas från Din Sko (149 sek) och vita Wayfarers från Topshop (£15). Nu kan du också shoppa online på Topshop och få levererad till Sverige.


GUUD VILKEN KILLE:o

Hittade den här på sannas och hannas blogg, han är ju en guud:P så himla snygg! och grym på guitarr, har jag sakt att alla tjejer, eller nästan alla tänder på killar som kan spela:P ååå ni är grymma!!!!

SOME DAYS OF MY LIFE!!

Hej alla snygingar.
idag var dagen då vi 9:or spelade in en skiva:P. vi var på santeriks kyrkan och hade det jobbigt. vi fick stå heela dagen och sjunga. jobbiiigt!!! nee, Faktist inte, det var skit kul tyckte jag... inte då jag fick ont i ryggen men på rasterna och i början typ:P. det var kul. när vi skulle hem kom elina och bad om skjuss på cykeln:P jag är inte den bästa kan man säga;) haha... det var sjukt läskigt för ja, jag är sämst:Pmen hon klarade sig fint, tror jag:P vi krokade ju bara en gång så det borde inte vara så farligt:P. till slut fick frida skjussa mig på cykeln:P.så nu sitter jag i hobbyrummet och äter mackor,skriver inlägg och tar det lungt, tror knappast att jag kommer resa mig snart:
vill bara säga, jag kan skyssa :P och kan cykla grymmt bra:P. det var bara ...länge sen kan man säga:P.
ciao nu, ska kolla på film.
<3<3<3<3

Vad tycker ni om min nya disigne:)?

INTE IDAG!

Hej, sorry men idag är lusten borta... inlägg får ni imorron.
ciao


DO AND GET DONE:p.

Hejsan hoppsan på er allihopa:D
dagen har varit lite jobbig men ändå bra. Det började med att en av mina vänner var sur på mig för ett skitsnack någon annan sagt, men vi löste det och vart sams vilket nu känns bra. Man tror att man kan lita på folk men så sviker dom dig direkt, men skit i det nu... inget intressant med det:P.
Skolan var väl helt ok, det var ju inte det roligaste lektionerna, men kul var det, att träffa allihopa. Plus att MATHILDA FYLLER ÅR IDAG! GRATTIIIIIIIS!!!
Efter skolan drog jag, Victoria, Marcus, Simon och Johanna till Stinsen där vi käka på bk. gott;) och vi chillade sedan ute i det vackra vädret:). Kul dag faktist. Johanna gick hem vid 7 tiden och då drog jag och vikki hem till mig. Vi hämtade min nya vackra cykel:P och cycklade runt i Sollentuna. Ringde några pers oxå.:P Kul.
Det var det som hände med mig idag, kom hem för kanske en timme sen och är skit trött. Ska nog tvätta ansiktet och gå och lägga mig:) rubriken btw är för er alla som aldrig vågar göra något galet. Do it and get done .... det känns så jäääävla bra efter man vågat ta en stor risk!!!!
pussar allihopa!!!!

GRATTIIIS MATHIEEE!!

Min cykel, snygg va!?!

vicci idag

Jag idag

Jag igen, leker söt:P

Konstiga gunggor utanför mitt hus:P


KORT UPPDATERING!

Hej allihopa!
ska snart gå och lägga mig men ville bara berätta att ... ville inte berätta något faktist, jag vill bara skriva lite för vill inte gå och lägga mig:/ grejjen är, jag kommer bara ligga där i sängen och tänka på antingen bra saker eller dåliga. oftast tänker jag på pepp saker som typ. jag ska plugga skiten ur mig imorron för jag måste bli bra i skolan eller skit i alla problem och var dig själv, alla som inte vill dig något behöver inte du bry dig om. det finns så mycket som jag tänker i huvudet om:P. jag tycker att det är bra, att peppa sig lite. man klarar sig så mycket bättre. ifall man känner sig ensam ska man säga till sig själv att det inte är hela världen, man tar sin ipod och lyssnar hela tiden och på lektionerna pluggar. hemma har man alltid sina syskon som man kan lita på. för oftast är det i skolan man blir ensam. eller inte så ofta men... man får en känsla av att man är det. bara tankar som flygger i huvudet som får dig att övereagera. du blir liksom själv med ara dina tankar. men till slut tänker i alla fall jag, BULLSHIT, ooorka vara sånn och så slutar jag.
Nu ska jag gå godnatt :)


TRÖTT!!

Hej på er!
idag var dagen lugn och härlig:) provade min nya cykel idag och tog mina syskon på ett litet äventyr:P nää... men vi cyklade kanske hela dagen och käka på resturang, väldigt kul faktist:P.
imorron börjar skolan " suck"... fatta att all stress och skit börjar imorron, specielt nu när en kompis tror jag svikit henne tack vare en annan. förlåt för det... var verkligen inte meningen:/
aja life go´s on och jag tänker hålla mig borta från problem. är väldigt trött på bråk och skit att jag bara tänker slappa och plugga. låter tråkigt men är bra för mig. ska nu i alla fall skita i allt och bara kolla på gilmoregirls.
ciao bellas!


Ny cykel!

Hallåå:D
idag har jag inga planer, ska snabbt skriva bara att jag ska nu köpa en ny cykel, woohoo:P aja vi hörs senare!
ciao!

LITE MOOOODE :D


En massa fina armband kan få vilken ful outfit som helst och se bra ut.

Ny klänning från H&M 199:-

söta påskkärringar:P haha, härma deras outfits för påsken:P


Dagens!

Hejsan alla läsare!
har idag varit ute hela dagen, såå himla härligt väder att man måste stanna ute:P. var med mina syskon , min syrras kille var också där:P. vi hade picknick och gick till stinsen efter för att äta glass:P. efter det gick vi hem och åt god mat, sen dess var jag hemma:P men kom tillbaka  vid kanske 5 tiden :P. då var det inte lika varmt;). vi 6 tiden var jag hos jessi som behövde hjälp med att fixa allt för kvällen, just nu sitter jag och kollar på gillmoregirls med jessi,hon har en liten fekke men vi två sitter i hennes rum och kollar på gill...:P  har jag sakt hur mycket jag älskar det programmet:P? i alla fall, i love it... det är så otroligt bra. aja, ska ner nu och ha det nice:P hej på er. btw man får reda på vad man får på rytmus:P

GRATISMAKEUP.SE ( det funkar)

Hejsan allihopa!
igår hade jag ingen tid, jag var nämligen ute hela dagen.. var med kompisar på kvällen och på dagen var jag med familjen hos gäster och resturang:) idag har jag varit hemma, bakade kaka för min syrras kille fyller år och jag skulle hjälpa henne:P.
det var nästan allt:P orkar inte skriva nu, ska ut och träffa vänner, byebye 
hörrni, bli medlem... det funkar:D
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=199256 (kopiera denna och bli medlem:D)
jag kan lova er att det funkar;)

OMG OMG OMG!!!! ÄLSKAR HONOM

ÄLSKAR DEN HÄR UNGEN, HAN ÄR SÅ HIIIIIIIIMLA SNYGG, SÅ HIIIIMLA UNDERBAR OCH JAG ÄR STÖRT KÄÄÄR I HONOM!!!!!!!!!!!!!!! jag driiiver inte. såg nyss på peter pan.............. JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRR............ den snyggaste killen jag någonsin sett i hela freaking vääärlden:O älskar hoonom:P:P:P:P:P:P

onsdag!!

Hej på er alla läsare!
det är lov som alla vet och det är då man kan sova eller hur? inte så sant, varje morron har jag vaknat av att höra byggarbetare utan för mitt fönster som typ har maskiner som är as irriterande... förstå vad sur man blir. har liksom inte vaknat på rätt sida, aja man får väl hoppas att dagen blir bättre senare... vet inte vad planerna blir idag, jag ska vara med katja tror jag, vi kanske kommer vara hos henne eller i norrviken , hon kanske sover över... vet inte. får väl ringa henne och kolla om det blir något. ska just nu ner och städa mitt rum. ska fixa allt och bli klar. ta på mig och sminka mig och sen drar jag bara:P.  Men ni får ha det så bra för nu måste jag dra!
pusspuss

Jag och johanna svensson, skit länge sen!

KVÄLL:D

Hejsan alla snyggingaaar!!
sitter på min syrras säng och ska kolla på heeela  gillmore girls tredje sesång:D så himla glaaad... Jag verkligen älskar gill... har blivit beroende av det höhö!
har idag inte gjort ett piss, utan varit hemma och haft det booring... vettefan vem jag ska ringa och hitta på planer med. orkade nästan inte ens idag. så har liksom inte mycket att säga. vi får se vad jag jag gör imorron:P

Godemorrgon!!

Hejsan allihopa!
imorse vaknade jag glad och nöjd, drömmde att jag var med i en film och var miljonär så hahaXD.
nyss så bakades en massa pizzor  och ni kommer få se på bilderna:D
planerna är å barnvakta idag:( får tydligen inte gå någonstanns............:( men jaja, här får ni se en massa recept.

SALAMI RULLEN!!!
tomatsås:
tomater med lök och kryddor, tomat sås.
salami:
krydda salamin och doppa den i grill olja
degen är enkel att göra och rulla hela grejen bara.


TWO IN ONE!!!
orkar inte skriva recept, för mycket ingredienser:P.


STEKT KALKON MED OREGANO


kalukudden


favorit pizzan:D

STINSEN ISTÄLLET

Hejsan
jag var med katja idag, vi var hemma hos mig, solade lite i morse och sen gick vi ner och platta håret haha:P sen så åkte vi till stinsen och fika, vi drev med lytte och dom... hade det bra:P nu är jag hemma tar det chill :P på kvällen blir det andra planer:) tog en massa gulliga bilder:P. BTW.... katja ha JEAAAANS, TAJTAAA JEANS PÅ SIG:o det ser man ....... aldrig haha. hon har fått en najs stil:P. i alla fall, som sakt så vet jag inte vad planerna blir ikväll, men for now im home igen och laddade upp bilder som ni får se från dagen:) min mobil är bra:P.
enjoy the pics!!!

Frukosten imorse:D ( det blev pannkaka istället:D)

Barnvakt till dessa ungar:P

frukosten jag gjorde:) lekfull:P.

lill syrran:)

fint:P

leker med maten:P

lisa kom ut och lekte:P


i stinsen med sexi katja:P MED TAJTA JEANS

katja och jag leker fjortizaar:P

riktigt gullig klänning:) katja och hennes boobis:P:P:P

platt hår och mitt bena, jag fixade hennes hår hhöhö, love ya biatch:P.



ÄLSKAR CRAIG DAVIIID!!!!

Den här låten är så himla bra, lyssna verkligen på den. jag dansar till den typ varje dag:P. har värsta coola dansen nu hahaXD han som sjunger heter craig david, han är grym thats all!


FEETA FRUKOSTEN:p

Hallöööö!
sitter i mitt rum och är sjuukt hungrig. jag äter ju inte lika mycket som förut eftersom jag tycker jag börjat äta för mycket skit, jag menar, små saker eftermaten osv. har liksom slutat med det och df är jag hungrig hela tiden:S men nu ska jag käka en skiit god frukost:P. ska fan göra mossarela mackor med kalkon i med torkadetomater och så toastar jag det i min stora taoster:P och bredvid stora taosten ska jag lägga salad med salad dressing:P. dricka blir äpple juic :D jag måååste ta kort på talriken senare höhö:D jag borde fan öppna resturang eller caffeé hahaXD är ju grym på sånt här. har värsta maskinen hemma då man kan göra varm oboj och caffeé latte och shy latte osv. så himla goda grejer:P. haha här sitter jag och babblar om mat, blir bara hungrigare:P.
ska fan gå och fixa frukosten nu:P. pöss på er

fina katja som jag ska på bio med idag:P.


Planerna ändras!

Tjoohoo,
jo planerna var ju å gå på film kväll ikväll, men johanna kunde inte så det blir imorron istället. imorron på dagen ska jag på bio med katja oxå så vi får se hur det blir:P.
just nu fixar jag med en massa bilder:P. jagmåste lägga ut mer bilder känner jag:P. så ni kommer få se en massa från min nya mobil:P. hihi XD.
inget mer intressant faktist. det här en en väldigt booring tv dag:P.

Katja leker skyllt docka, så himla kul :P

shopping med katja och vicci

liten mode grej bild:P

VISST ÄR DOM FUUUUUUULA:p skoja

no komments........

Jag och jennifer på en fekke i norrviken och helenelund. eller påväg till den i helenelund:P.

jag och victoria

vettefan vad jennifer gör:P

härligt med våår......

det var några bilder:P.


Söööndag!

Hellööö
solen är borta:/ men kommer tillbaka imorrn tror jag så det är lungt:P. på söndagar brukar man alltid tänka, ook,imorron måste jag vakna tidigt, jag måste plugga lalalaaa.... men eftersom det är lov så tänker man bara woooohooooo sov så länge man viiill osv:P.
är bara så himla glad att det är lov. man får juinte sova ett jävla piss när det är skola. aja dagens planer är, träna,dusha:P sånna saker:P.
 och typ träffa omar, sen på kvällen ska jag på filmkväll hos johanna:) mysigt. aja det var nog allt. har inte haft påmig någon outfit än:P
sitter liksom i en tjock tröja och hotpants, snygg outfit:P.
nej men senare på kvällen får ni en massa bilder från kvällen, ifall jag hinner lägga in dom i datorn:P.
Jag ville bara säga att solglasögon kan man börja ha:P:P:P  haha, grejen är... man vet aldrig när de är inne igen:P
men nu kan man ha det höhö, snygga brillor finns ju överallt.:P ska käka nu, pöss på er:)
Kolla på deras frisyrer! brukar alltid härma deras hår frisyrer:P.

LÄGG DAGS!

Woohoo, äntligen följer jag mitt lila schema:P. jag har nämligen lovat mig själv att jag ska träna vid tio och sedan lägga mig innan elva:D jag är bra:P. fast den är redan 10 över så måste skynda med inlägget:). ska i alla fall gå och lägga mig nu och ni får lite mode:)

sno-stilen-lauren-conrad.JPG

Inte sommar ännu, men längtar gör vi väl alla. Sno Lauren Conrad sin sköna stil med klänning från Nelly (399 sek), väska från Urbanoutfitters (£58), solglasögon från Nelly (329 sek) och flip flops från Nelly (599 sek).
as fin klänning!

sno-stilen-ashley-tisdale-1.JPG

Sno den snygga stilen av Ashley Tisdale. plocka fram dina gamla gladiator skor från förra året, eller satsa på ett par nya, stilen håller fortfarande i sig (fast kanske inte lika starkt). Kopiera kändisstilen med jeans från Nelly (559 sek), gladiator skor från Ellos (299 sek), Diesel topp från Asos (555 sek) och 2 pk breda armband från Halèns (150 sek). 
sååå himla snygga gladiator skor:O

sno-stilen-vanessa-hudgens-1.JPG

Sno stilen av Vanessa Hudgens med jeans från Nelly (499 sek), klänning/tunika från Indiska (229 sek), Miu Miu liknande väska från Wedins (399 sek), kofta från Topshop (£32) och ballerina skor från Wedins (599 sek).
gulligt!


GRILL!!!!!

Hejsan allihopa!
Idag var första gången vi grillade i år:P jag är så himla glad och är på bra humör för att solen skiner:P. haha , som ni vet så var det grill idag, jag fixade maten:D grillad biff med gillojla på och lite spici krydda, jag grillade också potatis med lökar och tomater:D sen så grillade jag kött som jag format och blandat med peppar,salt och andra goda ingredienser:D. lite såser för att göra maten god och salad. pommes för att ha något vid sidan:). jag är så bra på att laga mat höhö!
dagens händelser, jag och min familj åkte till olika bil ställen för att köpa en ny bil, vi ska nämligen bila ner till frankrike och bo på disneyland i en vecka plus spendera nätter i tyskland och belgien:D så hiimla najs, men det är på sommaren:P. så vi behöver en fin skön bil med dvd skärmmar och taklucka som öppnas osv. vi hittade en sån bil och pappa kommer skaffa den senare ifall han inte hittar en han gillar mer:D. sedan åkte vi tjejer till stinsen och shoppa:) jag nöjde mig med smycken:P  sen åkte vi hem, jag fixade maten , gäster ko och nu sitter alla och kollar på 2 &1/2 män, så himla bra program och alla garvar:P.
aja, jag ska bak till gästerna, ska vara med min kill kompis och kolla på film där nere så vi hörs:)

Jag igår, inte så fin bild men något är det i alla fall:)

Skoja, Haaaaan är världens bästa!!!!!!!!!

Ok, Han innan var grym, men han är bättre, shit va kul!!!!!!!!

Världens grymmaste beatboxer


Han är nog den grymmaste jag sett:P gillar verkligen i slutet när han gör läskig röst:P.

Chad Från high school musikal:P


Visste ni om den här låten:O?

CHIPZ

Jag älskade dom här när jag var liten:P.


Loooov!!

Hejsan allihopa!
lovet är här, solen är här eller våren more like it:P och alla är glada. dagarna är roliga och allt är bra haha:P i skolan hände inte så mycket, vi hade en kort dag med kanske tre lektioner och sen hade vi talang 2009 där en massa elever dansade och sjöng, några var riktigt roliga och tog med sig getter:P. jag kunde inte sluta garva.
den här veckan som kommer kommer jag vara hemma, det är ganska bra för då kan jag göra klart alla upsatser jag aldrig hann göra och sen är jag verkligen plugg fri:P. jag ska också shoppa sönder mig, jag ska tvinga mina föräldrar och ge mig pengar så att jag kan köpa en massa fina grejer jag velat ha länge. min kamerra är sönder så det blir inga bilder tyvär, men som vanligt lite celebmode och lite vår kläder.
min blogg känns så tråkig nu förtiden så jag leker med disignen hela tiden:P. bytte igen som ni ser för den blommiga var väldigt tråkig:/ aja nu är den svart och fin och jag gillar den, kommer sääkert byta snart igen men vi får hoppas att jag inte gör det:P pallar själv inte.
vad blir era planer? ska ni kanske resa bort som väldigt många ska göra:P?
nu ska jag i alla fall fixa lite najsiga saker för barnen, glömmde säga, sitter barnvakt just nu och det är lite jobbigt. tomas vill ha sin mamma och joke kollar på någon teknad film:P gulliga.
nu ska jag gå, jag hör av mig senare på kvällen:)

Min outfit idag! med mina gladiator chinos!
(har blivit smalare:D i am prowd)

ögon smink tips för att få ögonen å se större ut,
 det som behövs:
Maskara vilken som helst går bra
eyeliner
svart ögonskugga
Hur man lägger:
innan man lägger maskara ska man ta eye liner och lägga precis vid kanten på ögat, alltså ionte helt svart så att ögat krymper utan precis vid kanten.
sen så sminkar man med ögonskuggan lite över ögonen om man vill. jag valde och bara skugga kansten över ögat med ögonskuggan, då ser ögat fräsht ut:P. och till slut maskara!

sienna-miller-sno-stilen-klanning.JPG

Sno Sienna Millers stil med denna svarta och vita klänning från Nelly (698 sek). Kom i håg att Nelly startar medlemsrea i morgon fredag klockan 12. Om några dagar öppnas rean för alla andra också. Jag har redan tittat lite, jättemånga fina saker.
gullig vår klänning!

Det var allt, hej på er<333333333333333


Har pluggat skiten ur mig!

Hejsan allihopa!
jag har saknat min blogg:P har liksom inte bloggat på tre dagar vilket inte är så bra. Har ni märkt vilken skillnad det är ute nu, solen skiner alla är ute och har kul. alla är på bra humör. specielt katja och jag som garavde hela dagen. vi drev med victor l.  han är så rolig och driva med, men det vill ni nog inte läsa om:P. det ända jag vill säga är att jag är SJUUUUUUUKT shopping sugen. alla kommer till skolan med nya kläder och skor och själv så har jag bara shoppat två smycken på hela månaden. mina pengar tog slut på födelsedagar ocg fika med vänner vilket jag måste sluta med.
till imorron så har jag.
* läsa klart min engelska bok
* no prov
* fixa några rörelser till idrotten.
Jag har mycket och göra idag alltså. måste plugga,träna och vill sååå dusha håret med jag dushade håret igår så jag dushar bara kroppen, där kommer o intressanta saker igen haha, sorry!
aja, mode från kändisarna kommer ni få kolla på tills jag shoppat egna kläder hahaXD.
 jag är seriöst trött på skolan, alltså plugget... skulle liksom inte klara och vara hemma under dagarna:P ibland önskar jag att man hadelektioner men inga läxor eller prov. fatta va sjuukt härligt:D. aja, nu ska jag pusha mig själv och tviiinga mig plugga:(  Hejdåå raringaaaaaaaaaaaaaar:P:P" ush , raringar:P?vaddåraringar?" haha jag är ointressant idag, men fuck that, im freaking happy:P.
 

marieserneholt.JPG
Bild (Marie Serneholt): StockholmStreetStyle

Kopiera Marie's stil med kappa från H&M, leggings från Nelly, skor från Have2have och väska från H&M (som jag nyligen har beställt och som skall dyka upp i posten i midten av oktober)
värsta vår outfitten:D

.

byxdress-sno-stilen-mary-kate.JPG

Sno Mary Kate Olsen sin kändisstil med byxdress/ playsuit från H&M (198 sek), en av våren och sommarens trender. Billiga svarta pumps från La Redoute (249 sek) och bälte från Asos (201 sek). Stilen fixar du också med svarta korta shorts och en svart lite lös skjorta.
ser sånna här överallt nu för tiden så tänkte skriva om de:)

marykate.JPG

Kopiera med tröja från Lindex (199 sek), jeans från Nelly (799 sek), Peeptoe skor från Have2have (350 sek) och Skärp från Laredoute (279 sek).
jätte enkeltklädd!

Aja , där var tre olika stilar som ni fick se, tre stilar för tre dagar jag missat:P.


RSS 2.0