Familie kväll!

Hejsan allihopa!
jag sitter med min familj just nu och vi har film kväll. vi har släkt hela huset och vi kollar på mission impossible one . as mysigt och trevligt:). jag är så himla trött för att jag är sjuk:P. men jaja jag klarar mig.
är i alla fall inte på sjukt bra humör, det tråkigaste som finns är att vara hemma och vara sjuk, plus att det är kallt ute vilket inte gör världen till ett bättre ställe:P. aja, ni vinner lite på det. här får ni VINTER mode istället för vår:P.

conrad.JPG

Kopiera stilen med Gsus jeans från http://www.byconcept.se/ (1249 sek), stövlar från http://www.bianco.com/ (1500 dkk) , mössa från H&M (59,50 sek) och tröja från
 H&M (149 sek). 
Har tröjan höhö:P.


Cheetaaah giiirls:P

Hej alla läsare,
jag sitter i vardagsrummet och kollar på tv, en film som heter cheetah girls, rolig film:P. igår hann jag inte blogga, jag åkte till enter en kort stund träffade allihopa där och sen drog jag och victoria till katja, vi var där och fira henne eftersom hon fyllde år i måndas men var sjuk vilket jag är nu:P. victoria,jag och katja är sjuka haha:P.
idag har jag inga planer, jag orkar inte göra något, ska bara sitta hemma och ta det lungt. jag har intagnings prov på tisdag och min röst är typ borta så tills dess måste jag bli bättre:/.  aja, det som fått mig och bli lessen är att det var en sjuukt stark snö stormigår vilket sög:/ jag menar kom igen! våååren were aaaare uuuu:(:P. aja nu har filmen börjat:P ska kolla klart, hejdååå:)
<333333333333333333

cheetagirls:P

LÄPPGLANS FRÅN H&M!!


Det ääär den bästa läppglansen eveeeer!!!!!!!

no sucks!

Heejsan alla fina läsare!
ville bara hälsa er alla att jag har börjat gilla gillmoregirls nu:P, det programmet är så otroligt bra att jag dööör:P. jag har laddat ner alla sesånger typ och kollar på dom hela tiiiden. anledningen till att det är så bra är för att i programmet så finna det en mamma och en dotter som är mer bästa vänner än mamma och dotter. en sådan relation med min mamma hade jag velat ha... men tyvärr så är det bara omöjligt:P.
igår hade vi i alla fall nationella prov som jag tyckte gick sådär, vi hade engelska upsatts som var svår faktist:/ vi fick inte välja om vad vi skulle skriva, vi hade liksom två jätte dåliga alternativ och ingen av dom kunde man skriva något intressant om vilket sög, jag skrev tillslut om kriget i gaza efter som jag hade inget annat att tänka på just då:S. hoppas att det var acseptabelt:P. aja, idag var dagen boooooring, altså hela dagen har jag velat gå ifrån skolan och bara sova, sen jag vaknade faktist. det var inge kul i skolan vilket inte gör skolan intressant på något sätt:P. aja, imorron blir det grymma planer men ska inte avslöja något idag:D.
förestten, är det bara jag som märkt att det börjat bli varmare igen:D???????????? våren MÅSTE komma nu hahaha, jag är ju så himla trött på vintern:/ och vill kunna ha mina nya vår kläder:D.
juste glömde berätta huuuur mycket jag tröttnat på no:(:Pvem gör inte det liksom:P.

blommig-klanning-jennifer-lopez.JPG

Sno stilen av Jennifer Lopez med blommig axelbandlös klänning från Forever 21 ($27,80), skor från Scorett (1299kr). Matcha med snygga naglar, nagelacken kommer från OPI, du kan beställa den på Asos (123 kr).
jätte gullig klänning:D





Lite mode innan jag går och lägger mig:)

haydenpanettiere2.JPG

Sno stilen till Hayden Panettiere med jeans från Nelly (1098 sek), tee från Nelly (549 sek), skinnjacka från H&M (498 sek), halsduk från Lindex (99 sek) och stövlar från Asos (486 sek).

sno-stilen-vanessa-hudgens-1.JPG

Sno stilen av Vanessa Hudgens med jeans från Nelly (499 sek), klänning/tunika från Indiska (229 sek), Miu Miu liknande väska från Wedins (399 sek), kofta från Topshop (£32) och ballerina skor från Wedins (599 sek).
jensen har man själv! det passar med allt ärligt talat.


SOV DAGS!

Hejsan alla läsare!
johanna drog här ifrån för nån timme sen, vi båda kollade på desprethousewifes som jag inte kan stava vilket jag inte bryr mig om:P. men detär så jävla bra:P. i alla fall, sitter i sängen och har en riktigt läskig ansikts mask :P det är skönt att rensa ansiktet varje kväll, jag känner mig fräsh. ett tips! PROAKTIVE! det är riktigt bra och det flästa kändisar använder det. jessika simpson är en av dom:P. ni kanske märkt att jag bara använder bra prudukter för mig hud. jag har en riktigt känslig hud s¨bara den lir irriterad får man någon finne vilket jag hatar:( men jaja jag har hittat min lösning. några tips till mig kanske?
jaja, imorron är det onsdag, one good day :P. har sov morron vilket är woohooooo:D ( ville bara meddela att jag inte kan röra på mina läppar eller kolla åt sidorna:P den här masken är fett ball:P:P:P. i alla fall, börjar 10 över 9:D och har sedan bara najsiga lektioner.  förutom att jag nyss fick reda på att jag skulle ha nationella imorron:/ men det är lungt. oj nu har tiden gott och masken ska tvättas bort:P woobsi duu:).
godnatt allihhopa!<33333

två av det bästa!!!!!! proactive kostar 800:- och sheer cover 900:- men rea nu, 400 HUNDRA SPÄNN:o

HOOOOOME SWEEET HOOOOOOME!

Det är fucking snööö storm ute, när kommer våren? är i alla fall så sugen på våren att jag shoppatt vår kläder förfult nu:P. skor,klännigar, linnen, byxor. shooorts förfan:P. men jaja det kommer:P.
idag var dagen bra, jag e galen:P jag är klar med so provet, YEEEEEEES!!!:P så jävla jobbigt det är:P. aja, jag tyckte inte det var så svårt, ganska enkelt faktist:P. i alla fall, efter skolan drog johanna hem till mig och vi hade köpt chips,godis,choklad,drink,pizza osv..... e man tjock eller e man tjock:O. ska i alla fall tränna bort allt skit som jag åt idag:P. måste i alla fall göra klart no och sen slappa:D. vi sitter här just nu och fixar med bloggarna, ni aksnek ser att min är cär:P. idag var planerna, fika med lydia m och clara men lydia och jag behöööövde plugga no så det blir någon annan gång:P. men jaja, nu får ni lite smak prov på  vååååååååååååååååår mode:P. bloggar senae:)

rihanna1.JPG

Sno stilen av Rihanna med jeans från Nelly (499 sek), jacka från Laredoute (459 sek), Sixtyseven stövlar från Have2have (1395 sek) och skinnväska från Wedins (899 sek).
jackan finns på H&M oxå!!!!

sno-stilen-lauren-conrad2.JPG

Sno stilen till Lauren Conrad med French Connection tunika/klänning från Nelly (689 sek), kuvertväska från H&M (149 sek), peeptoes från La Redoute (329 sek) och jeans från Nelly (499 sek). Passar lika bra med svarta jeans som med svarta läggings.
älskar lauren som jag sakt hela tiden:P.


GREASE!!!

Heeej allihopa!
det känns som attt jag har varit dålig på att skriva inlägg, men nu ska det ändras på:P det händer roligare saker varje dag och mer mode kommer ni få se här! dagens planer är faktist träffa lydia m och fika med henne, sen ska jag och min mamma gå och shoppa:D sen i slutet av dagen måste jag plugga:/ söndagar är pluggdagen men jag har aldrig fölt den:P. i alla fall, igår var jag hemma hos gäster, det var faktist jätte kul, även fast jag inte mådde bäst:P. just nu sitter jag i hobby rummet och kollar på tv:) som vanligt. jag har varit så suuuugen på att träna pilates så ska nog göra det höhö!
puss å hej lever pasteeeej:P.

sienna-miller-sno-stilen-klanning.JPG

Sno Sienna Millers stil med denna svarta och vita klänning från Nelly (698 sek). Kom i håg att Nelly startar medlemsrea i morgon fredag klockan 12. Om några dagar öppnas rean för alla andra också. Jag har redan tittat lite, jättemånga fina saker.
så himla gulllig klänning, kan lätt köpa en sån:P

hanky-panky-sno-stilen.JPG

Kändisar som Jessica Simpson och Eva Longoria älskar Hanky Panky. Hanky Panky Low Rise är nog största favoriten. Dom är mycket sköna att ha på. Inga troslinjor. One size (som faktisk är one size). Håller, tvätt efter tvätt (Står handtvätt, men jag kör Hanky Panky underkläder i tvättpåse på 40 grader) och kanske bäst av allt, dom finns i alla slags möjliga härliga färger. Hanky Panky Low Rise kostar 189 sek och finns hos både Nelly och Stellakei.
 hanky-panky-look-a-like.JPG

Letar du efter samma stil fast lite billigare? Lindex säljer nu dessa jättefina strings på Lindex online till bara 59,50 sek.
det är bääst:D


JENNIIIII ÄR BEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!

Heeeeeejsan alla bloggläsare!
sitter entligen hemma med jennifer som ska sova över:D. kvällen har varit toppen och är knappast slut:P. vi var hemma hos louvisa, hade det trevligt. vi skulleträffa lytte och johan men dom ändrade på planerna vilket var ok för jag och jenni skulle ändå hem. vi flörtade med killar som skjussade oss till helenelund och där gick vi på en fest , vi stannade inte länge vilket var bra:P. men vi ska snart ut igen :P see ya dont wanna be ya:P bilder kommer sen

FREEDAAAAA:D

Tjooohoooo alla läsare!
här sitter jag glad och nöjd med min dag. idag vare så att alla 9:orna åkte till sollentuna bio och kollade på valkyria.... inte rekommenderad:P den var dålig och slarvigt gjord:P.men i alla fall, kom hem senare och ringde jennifer och louvisa, vi ska hitta på något ikväll, får se vart vi drar oss:) just nu sitter jag och kolar på tv och försöker fixa min blogg disigne:P cp skiten har cpat sig:P. aja får fixa det på något sett:P. ska nu göra mig i ordning:D byebye

blogg disignen:P

DÅLIG STATESTIK:/

hejsan allihopa:D
dagen har varit bra och trevlig, är bara så jävla trött justnu:P. idag vart jag shopping sugen så jag skrev en lista på allt jag ska shoppa de här månaden, eller nästa månad:P. sååå , ni får bilder på allt jag vill HA haha:Pxd





fiiina grejjer!!!

DA SHOES!!

Hej alla blogg läsare!
idag har min dag varit helt ok! jag har lakt all drama bakom mig vilket jag tycker är skönt nu:P jag tänker vara mycket gladare:Didag hade jag lust för att ha mode kläder på mig:P men tog tycär ingen bild på mina kläder höhö! hade i alla fall mina nya chinos från h&m, finaly:P dom satt skit snyggt med min i<3 ny t-shirt som jag gjort till linne:P. hade en svart jacka över och sönder rivna byxor:D ett halsband från h&m och halsduk, ny från h&M:D. ni kanske inte förstog men ni som sett mig gör det:P. som sakt så hade jag lusten idag för att vara fin liksom glad:D. efter min långa skol dag kom jag hem, satte på tvn och käka chips:O inteee bra:S men ska träna två pass pilates:D. vill verkligen bli smalare tills balen:P.
i alla fall, jag hart suttit och kollat på tv sen dess vilkwet inte är bra för jag har ett matte prov imorron som jag ska plugga till nu:P vart lite mer piss efter att rest på mig haha. jag låter som värsta fetto människan:P men nu ska jag i alla fall köra pilates och sen ska jag plugga:D men ni får ha det gött :D<333333

jessica-alba.JPG

Kopiera Jessica Alba's svarta och vita stil och pynta till det med accessoarer i silver. Stilen kan du efterlikna med solglasögon Ray-Bans Wayfarer (du kanske har ett par liggande?), annars funkar det med andra svarta glasögon i plast. Tröja,linne samt väska från H&M (tröjan 149 sek, linnet 59,50 och väskan 249 sek). Kopiera dessutom med skor från Skopunkten (249 sek), smykke från Asos (119 sek) och struprör jeans från Nelly (698 sek).


Tisdaaa!!

sitter hemma och ska snart dra mig hemåt åt luvvs, vi ska käka glass och sacka om en massa, min dag har sugit och jag mår inge bra. har bråkat med en av vännerna som brukade vara en av det bästa men nu vet jag inte längre. det är aldrig kul å bråka, verkligen sär och dramatiskt:/ ska i alla fall pigga upp mig nu:) ses:P

IM BACK:D

Hej alla bloggläsare!
som ni kanske märkt så har jag haft blogg paus. har verkligen inte varit på humör för att blogga:/ men nu e jag det och ska börja med det igen:)
vi börjar med i fredas. jag var väldigt lessen den dagen men jag brydde mig inte till slut. jag åkte till enter och hade det skoj där med en massa vänner. i lördas var jag med victoria och katja. vi va på stan å shoppa. hittade inget men nästa gång:P efter det åkte jag hem till victoria och vi spelade in min låt:D som jag skrivit som heter so why:D. ska försöka fixa så att ni kan få höra den:P efter det så åkte vi hem till johanna där vi hade det mysigt. igår var jag på intagning prov på kulturama:D det gick väl bra:P fick dom å få tårar när jag spelade upp min teater så jag e nöjd:P.vill verkligen in diiit:D
efter det stack jag hem till vickan och vi spelade in mer av min låt:P
idag hade jag freaking intagnings prov heeeeela dagen:o jag vaknade 5.30 för min intagnings grej börjar tidigt:S från kl 8.30 till 17.00. efter som det ligger långt härifrån var jag tvungen å vakna så tidigt:/ nu har jag ääääntligen kommit hem efter så jävla mycket dans. mina fötter verker och min kropp är trött. ska typ gå å sova eller nåt:/ jag lärde känne en massa härliga tjejer och vi hade det kul:P. men ni får nu ha det så jätte bra:)<3333333333

RYYYTMUS!!

Ok! ett måste är å komma in på rytmus. det gymnasiet vill jag gå på och har velat gå på det as länge. sen jag gick i 6an då min stora syrra på va gymnasie mässa. asså herre vad jag ska kämpa för att komma in!
alla där ute som söker rytmus sång, ni har en fiende höööhööö! ska lära mig låtarna nu:D pöss å hääääy<333

tisdagen och idag:D

hejsan all fina bloggläsare!
jag har just kommit från skolan, det är onsdag idag som ni alla vet och det är en av det bästa dagarna i veckan. inga stora planer nu:)
igår var det intagnings prov på rudbeck, det gick sisådär! jag är inte på skriv humör:D

min t-shirt idag med ett par svarta jeans och en svart jacka!

i skolan!

tjoho, är i skolan och pluggar teori fortfarande:P ska snart fortsätta med det, ville bara hälsa lite och säga att skolan är trög som vanligt haha:P men jag kan göra den mer intressant woohoo:P.
aja see ya dont wanna be ya<33333333

TEORII:o

Hejsan allihopa!
loggade precis in och ska direkt börja med musikteori:/ det är nog ett av det värsta jag vet! jag är super dålig på det och imorron har jag intagnings prov:( shit vad nervös jag är!
dagen var helt ok, jag var gladare och det gjorde min dag bra. ni vet hur det är i skolan. vanliga lektioner, kompisar osv. inget specielt. jag kommer skita i dansen för jag måste plugga teori så ska inte slösa bort tiden här:/
hare bra!!<33333333333333333333

helt gaaalen bild, jag vet:P (katja fotograf)

shita länge sen:D

jag och mit katt:D as länge sen:P typ 2 år sen

IGÅR!

Tja tja allihopa!!
idag är planerna simpla, pluggavteori och träffa kajsa kl 3, vi ska leka med hennes kattunge:P
igår så va jag hemma hos johanna. jag och victoria åkte dit och träffade maya och rebecka där. vi färgade victorias hår mörk brunt. jag valde färgen;) och sen toppade johanna hennes hår. jag klippte upp hennes hår:D hon blev skit snygg!!
efter det kollade vi på film, hade det kul. a inget mer.
men nu ska jag gå och käka frukost!
hey på er!!

sno-stilen-hayden-panettiere.JPG

Sno stilen och beställ Hayden Panettiere sin snygga French Connection Body Con Bandeau klänning för bara 972 kr hos Asos. Komplettera outfiten med det du har hemma; snygga skor, kuvertväska och t.ex. några armband eller ett halsband.

hayden.JPG

Bli lika fästfin som Hayden Panettiere från Heroes. Klänning från Nelly (399 sek) och skor från Skopunkten (249 sek).

svarta klännigar verkar vara värsta popisarna i celeb världen!

oversized.JPG

Kopiera Ashley's stil med utroligt snygga oversized skjortor från http://www.byconcept.se/. Ljusblå oversized skjorta (749 sek) och vit lätt oversized skjorta (999 sek). Variera stilen med och utan skärp i midjan.

randigatrojor.JPG

Har sätt många kändiser i svart/grå randiga tröjor i höst, bl.a Kate Moss, Beyonce Knowles, Katherine Heigl och Rachel Bilson. Sno stilen med tröja (f.v.) från La Redoute (499 sek), H&M (198 sek), Lindex (199 sek) och från H&M (149 sek). Jag har själv tröja nr 2 i två olika färger, den är lite lång och hur mysig som hälst.
snyggt med svarta jeans!!!


SKOOORR!!

tjoho alla blogg läsare!
jag sitter här i mitt rum och kollar om på alla the hills:P är verkligen beroende av det där programet, jag dör för dett!!!!
fick nyss reda på att min mamma ska köpa skor åt mig så ni får se vilka jag väljer hihiii:D
dagens händelser är. jo, jag vet inte. jag ska på kvällen hem till johanna och klippa viktorias hår, plus färga det:D. men ska oxå till gäster den tiden. ifall jag får skjuts hem från johanna åker jag dit men annars skippar jag det och åker till gästerna med familjen:)
under dagen nu så ska jag träna,äta,drika:P,plugga teori;) och lära mig en låt och ett styck som jag ska läsa upp på en prov grej:P.
nu ska jag träna, men vi hörs sääkert.!
vill fortafarnde ha hjälp av er alla, vilken färg tycker ni passar bäst? champange vitt el baby rosa? kommentera snälla. behöver hjälp med och välja till min bal och min syrras skiiva:D
puss på er!

min syrra amira:D har fixat hennes hår och tagit kort:P kanske borde bli fotograaaf:P:P:P juste sminket också. ögonskuggan:P

DAGENS!

Hejsan :D
dagen har varit väldigt bra:). det började med att jag var väldigt sen till skolan. hade försovit mig:P. men kom till skolan och pluggade hårt. lektion efter lektion osv. inget specielt med det. jag var absolut inte deppig idag. var super glad vilket gjorde min dag bättre. fick oxå reda på att jag fick MVG PÅ NATIONELLAAA!!!!!! wooooooooohhooooo, helt galet vilken kick jag fick av dom lektionerna:P.
efter skolan så stack jag och kajsa till biblos, THE CAFÉ där nästan alla fikar:P. i alla fall, vi fikade en massa. muuumms! sen så åkte jag hem. jag kollade på gillmoregirls och chillade, efter det kom mamma och ville att jag skulle fixa hennes hår och sminka henne:P. jag är som sakt frisören och sminkören:O(säger man sminköööör:P?) i huset. efter det fixade jag mig själv och hela familjen gick till den här stora festen som vi alla var bjudna på. det var tydligen något för gaza. beljeterna kostade pengar och alla dom pengarna går till gaza. för att bugga deras land. vilket inte hjälper med några tusen lappar. vi fick se filmer och en massa som handlade om barnen som dog där och vad som hade hänt med dem och deras liv. det var en dans grupp som hade i början en tjej som skrek av rädsla och ångest för att hon ens hade ett liv. hon skrek"vf?vf?vf?" och mycket mycket mer:/ jag började böööööööööla, och jag menar böla på riktigt. mina tårar flöt ner bara och kunde inte stoppa det. att höra en liten flicka skrika mitt liv är förstört, min pappa är död, min mamma är död...fick alla i hela lokalen å böla. komikern sean skulle vara rolig men klarade inte av det. han tyckte det var hemskt och ville inte vara kvar i lokalen så han sa förlåt och stack vilket sööög ärligt talat:S fast jag förstår honom.
vi fick äta och lyssna på sångersker plus band osv. dans grupper dansade och människor pratade tal. vi fick fika i slutet och avslutade det hela med två låtar som en tjej sjöng. OMG vilken jävla bra röööst hon hade. helt sjukt och jag var tvungen å säga det till henne, så ofc så gick jag fram och ba. JAG ÄLSKAR DIN RÖST!!!!! hon vart värsta glad:P.
men hörrni ska ta å lägga mig nu:) ni får ha det så jätte bra.
puss på er!!

SCHOOL!

Heeejsään!!
sitter här bredvid min käre mor som just nu ska beställa min bal klänning! jag tvingade henne köpa en från nelly.se, vet inte om jag ska köpa en från halen. grejen är.... klänningarna är riktigt snygga båda två. vet liksom inte vilken jag vill ha:/. en är baby rosa nästan vit och en är champange färgad. snäälllaaa kommentera vilken färg hade passat mig mer:)

skolan var booooring. jag och två till bleb skickade till rektorn för någon jävla mat krig och jag hade huvudverk heeela dagen. plus att jag och tjejerna inte började det.

har inte mycket mer och skriva. ska käka något gott och plugga nu hej på er puss<3


vårens trender!

sno-stilen-nicole-richie-asos.JPG
Källa: Asos

det simplaste som alla tonåringar och vuxna har på sig nu för tiden. svarta tights från H&M, svart jacka går att hitta på gina tricot! klänning på asos.com;) det går att skaffa en liknande klänning överallt! klackskorna från asos.com oxå!
Tips: man kan ha en kort klänning med jeans. tighta jeans!


ont i ryggen!!!!

Hejsan allihopa!
dagen var bra, jag var väldigt trött men annars helt ok! vi hade ju bara chill lektioner idag vilket är riktigt bra:P efter skolan stack jag hem och tog med mig david radebos mössa:P, du får den imorron... jag lovar:P
jag sitter här hemma och har super ont i ryggen, smörjde ryggen med en salva som får ryggen å slappna av:O det gör liksom väldigt ont!

igår var det en heldag. jag åkte till skolan och kom lite sent:Pefter två lektioner åkte jag och johanna till stan och käkade på sandys, sen åkte vi till kulturama där jag skulle prov sjunga, jag tror att det gick bra eftersom jurin gillade mig och nickade hela tiden... då jag sjöng såklart:P
efter det träffade vi rebecca och käkade på mcdonald. efter det åkte vi hem till johanna, köpte energi drinkar och chips och käkade. jag tog bilder hos henne som jag lägger ut senare! vi chillade där ocg drog sedan hem till mig vid 8. sen när jag kom hem tog jag ett långt bad och gick å la mig. fett skönt säger jag bara!!!!

nu ska jag fixa min msn som cärar sig tack vare ett virus jag fått av någon data som madde nyss varande mig om! hej på er puss<3

NY MOBIL!!

Hejsan alla blogg läsare!
jag har haft en sådan bra dag:P, jag har varit i skolan vilket alla vet hur det går. man har lektioner, är med vänner blablabla. inte så kul att berätta om skolan:P. i alla fall, nu är jag hemma och fick precis en ny mobil. it made my day glooo höhö!
ska snart gå på tränning vilket är super kul.
och fyi vilket betuder btw så har jag ändrat hela mig:P jag orkar seriöst inte deppa längre och vara enkelt påverkad:P jag skiiter i idioter jag känner som får mig å må dåligt. asså alla dom har ändå inget bättre för sig än att umgås med varandra. jag ska börja träffa nya människor och leva liiiivet:P: HAHAXD
ses;)<3

min nya mobil!!


milkshake


mumms! två typer milkshake smaker som jag nyss gjorde. woohoo.

receptet!
mjölk
yohgurt
saft
jordgubbar
bär

skakka alla dessa tsm och lägg grädde på toppen med en jorgubbe på topp:P

recept!
mjölk
yogurt
oboy
choklad bitar
glass

skaka, grädde och jordgubbe på topp!


aaa snacka om att det är gott:P. dricker det nu liksom:P

Fredas med fina flickor!


jag, , filipa,ebba!! ( filippa kellners kam)

lydia the birthday girl!!
(foto av  filippa kellner)!!!

VÅRENS TRENDER!

sno-stilen-vanessa-hudgens.JPG
Sno stilen av Vanessa Hudgens med topp från H&M (98 sek), jeans från Nelly (499 sek), väska som liknar Vanessas Miu Miu Butterfly väska kommer från Wedins (399 sek), stövlar från Lillevinkelsko (500 nok), silvrigt armband från H&M (39,50 sek) och Armband med stenar från Zylber (129 sek).

man kan ha pumpsen på bilden också!

VÅRENS TRENDER!

harband-kandistrend.JPG
Gör som bl.a. Ashlee Simpson, Lindsay Lohan och Vanessa hudgens och fixa hippiestilen med ett enkelt och snyggt hårband. Hårband hittar du blant annat hos Asos till 52 kr.


 skit snyggt.

SISTA DAGEN PÅ LOVET!!

Godmorning alla fina blogg läsare!
dagens planer är faktist med min familj. vi ska ut och äta på en pizzaria senare och under dagen städa här hemma:O boooring. ska ringa människor se ifall dom vill hitta på något, men ärligt talat pallar jag inte... vill sitta hemma och chilla med mina små syskon:P. typ ta hand om dom:P. man ska alltid ha en bra relation mellan varandra tycker jag, för i slut ändan så  kommer dom alltid finnas i ditt liv. vänner tex. dom finns ett par år och sen kommer ni träffa andra liksom. ja men ni förstår:P.
haha världens roligaste sak hände.
min lilla syster sanna hade min mammas mobil nyss. hon satte på en beyonce låt på högt volym och kom hit till vardags rummet där pappa sitter och kollar på tv och lyssnar på nyheterna. haha, hon börjar dansa framför tvn, typ trammsar sig skit mycket för att göra pappa irri. pappa säger stäng av , då säger sanna nej hihi och forsätter:P. sen satte hon sig bredvid pappa och lyssnade fortfarande:P. pappa tog mobilen å skrek HAHA! sen skrek sanna hahahahaha, stäng av det da om du kan:P:P.p. gissa om det tog 1 timme innan han kunde stänga av:P.  asså, rooligt:P
nu ska jag äta frukost:O eller brunsh:P jag hör av mig senare:D!
puss<3<3

riktigt ful bild på mig & luvvs för 1 år sen;)( LUVVS BILD)

LIVET KAN VARA RIIKTIGT SVÅRT IBLAND!!!

Hejsan allihopa!

Som ni märkt så har jag inte haft någon lust att skriva....inte ens berättat något om en sjuukt snygg modell kille som jag såg. WOW !!!

Det enda jag vet är att jag levt i en riktigt stor fantasi värld hela det här lovet. Jag har kollat på the hills varje dag sen dag ett på lovet. En fantasi värld som är riktigt, det låter konstigt jag vet men asså... det är ju typ så. Dom i programmet lever det bästa livet man kan önska sig och här sitter jag hemma och kollar på vad dom gör. Plus att jag gillar det! Är det inte helt sjukt... att jag stirrar på en skärm och glor på dessa kändisar som lever livet.

Livet kan vara riktigt svårt ibland säger jag bara. Jag går i nian... mina upplevelser har knappt börjat... men ändå så får jag lust och gråta ibland, jag får lust och garva som en åsna ibland, och några gånger känner jag mig ensam, sårad, lessen. DEPPIG HELT ENKELT!!!

Ibland känns som att du har haft ett upp och ner liv. Jag menar i 5 & 6 var jag en riktigt mobbad unge! Ingen snor unge utan en mobbad. Folk mobbade mig för mitt utseende och tror ni inte att det sårade mig en hel del. I alla fall, det två åren var skit för mig... jag hade precis kommit tillbaka från Libanon, kunde knappt någon svenska och kunde inte klicka med någon som kompis. Killarna i klassen ville alltid bara känna alla söta tjejer och snackade skit om alla som var töntiga ( jag) haha! Aja, det två åren efter var det bästa livet. Då jag började sjuan. Jag började fixa till mig lite mer och lärde känna nya personer i mitt liv. Många roliga personer som respekterade mig för den jag var. Det fick mig och få självförtroende vilket jag tycker ALLA absolut alla måste ha!  Eftersom jag vågade öppna mig mer och vara glad och rolig så gillade en hel att umgås med mig. Jag var helt galen i sjuan:P. jag hade börjat i edsbergskolan då. Jag hade fått nya bästa vänner och nya killkompisar som gillade mig som en kompis.

Min mamma ville att jag skulle byta skola då men jag tyckte inte det var en bra idé. Hade precis börjat i en ny och älskat sällskapet där, så vf byta nu liksom? Men det var nog ett av det bästa beslutet mamma gjorde åt mig.  Jag började i smk, en skola med underbara människor. Jag var ny och många var intresserade av att lära känna mig. Jag kände mig älskad av en massa och det var en hääärlig känsla kan jag säga! Jag fick mer och mer självförtroende... till slut hade jag till topp att jag inte brydde mig om något eller någon. Jag levde mitt liv och hade det såå galet och kul. Jag längtade till skolan varje dag. En av det sötaste killarna i klassen gillade mig:P haha, alltså det var ett bra år för mig. Jag fick mycket uppmärksamhet haha.


Nu är det ett nytt år, och det är inget bra år. Alla är inte lika intresserade av mig:P det har redan sett hur galen och glad jag kan vara och det var kul då. Nu känns det som att ... jag inte är en tillräckligt bra vän. Men det är jag för fan.

När jag har en bra kompis... då sviker jag inte den personen. Jag hjälper den igenom allt och har bra och roliga tider med den. Men just nu är det så att jag inte har nån som jag är så nära. Man kan inte alltid leva livet. Så mina två år nu kommer suga. Eller det tror jag!


Jag blir bara så stressad av det hela och det är något jag inte borde vara. Jag är en bra person, jag vill lära känna alla och vill vara kompis med alla. Vill aldrig ha fiender och försöker vara den bästa. Ibland behöver man bara inte vara den bästa... jag kan bli irriterande då. Eller för vissa.

Man märker vilka som tål mig och vilka som inte gör det. Det går aldrig att dölja! Inte ens jag kan dölja sånt.


Ska i alla fall sova nu och hoppas på det bästa! Love ya all xoxo:P


RSS 2.0